top of page

personvern

Hvilken type informasjon samler vi inn?

Vi mottar, samler og lagrer all informasjon du oppgir på vår nettside, eller gir oss på noen annen måte. I tillegg samler vi IP-adressen som brukes til å koble datamaskinen til Internett, brukernavn; epostadresse; passord; datamaskin- og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk. Vi bruker programvareverktøy (herunder Google Analytics) til å måle og samle øktinformasjon, inkludert sidetidstider, lengden på besøk på bestemte sider, sidevekslingsinformasjon og metoder som brukes til å bla bort fra siden. Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og din personlige profil.

hvordan samler vi inn informasjonen?

Når du gjennomfører en handling på vår nettside, samler vi inn personlig informasjon som du gir oss, for eksempel navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Din personlige informasjon vil kun bli brukt til de spesifikke årsakene som er nevnt under.

Hva bruker vi informasjonen til?

Vi samler disse personlige og ikke-personlige opplysninger til følgende formål:

  1. Å levere og drive Tjenester;

  2. Å gi våre brukere kontinuerlig kundestøtte og teknisk støtte;

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige servicerelaterte merknader og salgsfremmende meldinger;

  4. Å opprette aggregerte statistiske data og andre aggregerte og / eller utlede ikke-personlige opplysninger, som vi eller våre samarbeidspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester.

  5. For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

Hvordan lagres, brukes og deles informasjonen?

Startup CFO er vert på Wix.com-plattformen. Wix.com gir oss den elektroniske plattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagre, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

 

Alle direkte betalingsgateways som tilbys av Wix.com og brukes av vårt firma overholder de standarder som er satt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.

Hvordan kommuniserer vi med våre besøkende?

Vi kan kontakte deg for å varsle deg om din konto, for å feilsøke problemer med kontoen din, for å løse en tvist, å samle avgifter eller skyldige penger, å avstemme dine meninger gjennom spørreundersøkelser eller spørreskjemaer, for å sende oppdateringer om vårt firma, eller ellers nødvendig å kontakte deg for å håndheve brukeravtalen, gjeldende nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg. For disse formål kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

hvordan brukes cookies og andre sporingsverktøy?

Vennligst se listen under for å se hvilke cookies som brukes og hva de benyttes til.

hvordan kan jeg endre/trekke tilbake mitt samtykke?

Hvis du vil endre/ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, vennligst kontakt oss på fjernmeg@startupcfo.no.

Personvernsoppdateringer

Vi forbeholder oss retten til å endre disse personvernreglene når som helst, så vennligst sjekk de jevnlig. Endringer og klargjøringer vil tre i kraft umiddelbart når de legges ut på nettsiden. Hvis vi gjør vesentlige endringer, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen bruker den.

bottom of page