top of page

OM oss

Å starte et selskap krever mye mot og viljestyrke. Vi vet at det kan være overveldende å måtte sette seg inn i kompliserte lover og regler. Det kan ofte føles som om all tiden går bort til andre ting enn det du faktisk har lyst til å drive med og var grunnen til at du startet i første omgang.

 

Enten du drømmer om å starte noe eget, driver et rykende ferskt selskap eller allerede har holdt på en stund er Startup CFO her for å hjelpe deg. 

Uansett om du har et enkeltpersonforetak eller et aksjeselskap; en liten feil eller forglemmelse kan få store konsekvenser. Startup CFO er en enkel og rimelig løsning for å unngå at dette skjer.

Startup CFO skal hjelpe deg med å få bedre forståelse og oversikt over ditt selskaps økonomi. Vi fokuserer på å gjøre ting forståelig for folk flest og hjelper gledelig de som "må ha det inn med teskje". Ingen spørsmål er for dumme. 

Teamet bak Startup CFO har blant annet erfaring innenfor økonomi og regnskap og med å starte, drifte og utvikle startups innenfor forskjellige bransjer. Vi deler mer enn gjerne vår erfaring og kunnskap med deg slik at du har bedre sjanser til å lykkes med ditt selskap.

Du kan kontakte oss via kontaktskjemaet eller sende en e-post direkte til hjelpmeg@startupcfo.no

Anchor 1
bottom of page